Techniek

Drinkwatersysteem

We streven ernaar om samen alle dieren in de intensieve veehouderij te voorzien van schoon en gezond drinkwater. Om dit te realiseren bieden we praktische en duurzame oplossingen die bijdragen aan het plezier en werkgemak. Het waarborgen van een goede drinkwaterkwaliteit en accurate toediening van voedingssupplementen staan hierbij centraal. 

Een unieke combinatie van technieken in één systeem

Het drinkwatersysteem is een combinatie van innovatieve technieken die totale controle biedt over de kwaliteit van het drinkwater van uw dieren. De PurAqua® waterfilter beschermd het systeem tegen grove vervuiling, de Optimus® doseert vloeistoffen uiterst nauwkeuring in het drinkwater en de Optimixx® mengt deze in het water en geeft u inzicht in de mate van eventuele vervuiling.

Plug & play

Het systeem is samengebouwd op een waterbestendig kunststof paneel van 120×80 cm. Dit maakt het transporteren op een pallet zeer eenvoudig. Het enige wat nodig is voor installatie is een onderbreking van de drinkwaterleiding en stroomvoorziening. Verder is het syteem voorzien van een haspel met daarop twee slangen. Eén slang die je kunt gebruiken als bypass en één slang waardoor je het spoelwater van de filter eenvoudig kunt afvoeren.

Gratis persoonlijk advies of meer weten over onze producten?

Neem contact met ons op

Form 6 Contact - Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Achternaam*
Ik heb:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.