PurAqua®

Waterfilter

PurAqua® waterfilters zijn bedoeld om vervuiling uit het water te filteren en voorkomen hiermee verstoppingen en onnodige slijtage van apparatuur in het (drink)watersysteem. Doordat de filters te verkrijgen zijn in diverse capaciteiten en gradaties biedt de PurAqua® waterfilter voor elk systeem een geschikte oplossing.

Ecologisch en duurzaam

PurAqua® waterfilters zijn voorzien van een centrifugaal schroef die het inkomende water een sterk ronddraaiende, neerwaartse kracht meegeeft. Hierdoor worden de zwaardere vuildeeltjes naar de bodem van de filter gestuwd. Het filter element behoudt zo meer capaciteit voor het weerhouden van de fijnere vervuiling. Dit in combinatie met de herbruikbare filterelementen maakt PurAqua® waterfilter dé duurzame oplossing op het gebied van waterfiltering.

Eenvoudig en efficiënt in gebruik

Doordat er aan de onderzijde van de PurAqua® waterfilter een kraan aanwezig is kunnen de grovere vuildeeltjes eenvoudig worden verwijderd uit de PurAqua® waterfilter. De manometers op de PurAqua® waterfilter geven de waterdruk weer en maken het daardoor eenvoudig om vast te stellen wanneer het filterelement vervangen dient te worden. 

Gratis persoonlijk advies of meer weten over onze producten?

Neem contact met ons op

Form 6 Contact - Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Achternaam*
Ik heb:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.