Techniek

Optimixx®

De Optimixx® is ideaal om een simpele visuele controle te houden op de drinkwaterleiding en hierdoor inzicht te krijgen in de mate van vervuiling. De Optimixx® geeft de mogelijkheid om daadwerkelijk te zien wat er ín de leiding gebeurd. Het materiaal van de Optimixx® heeft een licht grove structuur waardoor vervuiling en biofilm hier sneller hecht. Door deze simpele visuele controle is het vanaf nu mogelijk snel inzicht te krijgen op de kwaliteit van het drinkwater van uw dieren.

Dé oplossing om verstopte drinknippels te voorkomen

Vervuiling in de drinkwaterleiding is vaak moeilijk zichtbaar. Meestal kom je pas tot de ontdekking wanneer drinknippels verstopt raken en de dieren zonder schoon drinkwater komen te zitten. Dit is niet alleen zeer slecht voor de diergezondheid maar het kost ook enorm veel tijd en energie om dit probleem te verhelpen. Ook hier geldt: ‘Voorkomen is beter dan genezen’ en de oplossing is simpel; de Optimixx®!

Mix it up!

De Optimixx® zorgt daarbij ook voor een goede menging van vloeistoffen. Hierdoor ontstaat er een optimale verdeling van het product in het drinkwater en krijgen alle dieren dus een gelijke hoeveelheid aan toevoegingen binnen. De Optimixx® is aan beide zijdes voorzien van een 3-delige koppeling, wat het demonteren en reinigen makkelijk maakt.

Gratis persoonlijk advies of meer weten over onze producten?

Neem contact met ons op

Form 6 Contact - Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Achternaam*
Ik heb:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.