Varkens

Een schone stal geeft een goede start

Na iedere ronde is het belangrijk om de stal goed te reinigen, om een nieuwe ronde weer schoon te beginnen. Bacteriën, gisten en schimmels zijn potentiële bedreigingen voor de diergezondheid en daarmee de bedrijfsresultaten. Een goede bedrijfshygiëne is de eerste stap om een gezonde leefomgeving te creëren voor jouw varkens. Bij Kanters vind je producten die je hierbij helpen.

 

Uitdaging

Een schone leefomgeving voor gezonde varkens

Diergezondheid wordt grotendeels bepaald door hygiëne, een gegeven dat vaak over het hoofd wordt gezien. Een hygiënische omgeving is essentieel voor succesvolle bedrijfsvoering. Bacteriën, gisten en schimmels zijn potentiële bedreigingen voor zowel de diergezondheid als de bedrijfsresultaten. Een goede bedrijfshygiëne is daarom de eerste stap naar goede diergezondheid en resultaten.

Oplossing

MultiFoam Alkaline is de oplossing

Multifoam Alkaline is het product bij uitstek om uw stallen, wanden, vloeren en inventaris te reinigen. Deze alkalische schuimreiniger is zeer effectief in het verwijderen van vetten, eiwitten en andere organische vervuiling. De kracht van Multifoam Alkaline is dat de geproduceerde schuimlaag extra lang aanwezig blijft, wat resulteert in een veel langere inwerktijd (30 minuten). Hierdoor heeft Multifoam Alkaline een diepreinigende werking en verwijdert het snel alle oppervlakteverontreinigingen. Een bijkomend voordeel van de langere contacttijd is dat een schoonmaakprogramma met minder middelen (water, energie en tijd) kan worden afgerond, wat ook de werkdruk vermindert.

Op maat gemaakte oplossingen voor jou als varkenshouder

Wij komen graag bij je langs om samen met jou te bepalen hoe je jouw stal kunt schoonmaken en jouw systeem schoon kunt houden. Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Producten

Onze oplossingen voor schone stallen

Of het nu gaat om waterhygiëne, organische zuren, voersupplementen of voerconservering, wij zijn je graag van dienst. Je kunt onze producten eenvoudig bestellen door het bestelformulier in te vullen of door direct contact met ons op te nemen. Ook als je vragen hebt, advies of meer informatie nodig hebt, helpen wij je graag verder.